ТроянЪт

Всичко за Балкана

Информационен бюлетин на РУ МВР Троян до 17 ноември 2016


polhrПолицаи от РУ Троян задържаха трима мъже за притежание на наркотични вещества.
Около 22.30ч. на 10 ноември, в ж.к. «Младост» в гр.Троян, полицейски автопатрул е забелязал паркиран лек автомобил „Мазда“, собственост на С.М-24 годишен, криминално проявен и осъждан мъж от града. При извършената проверка е установено, че в автомобила освен собственикът са и А.Б.-23 годишен, криминално проявен и Б.К.-27 годишен , всички от гр.Троян. На земята, в непосредствена близост до «Мазда»-та е намерено хартиено пакетче сгънато по специфичен начин и съдържащо бяло прахообразно вещество /с общо тегло 0.48 грама/, което при полеви тест е реагирало на метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ Троян са образувани две бързи производства срещу водачи на МПС, които шофират след употреба на алкохол: срещу Ц.К.-54 годишен от гр.Троян, който е управлявал лек автомобил с 1,59 промила алкохол и срещу Б.Б.-46 годишен от гр.Троян, шофирал с 2,2 промила алкохол в издишания въздух.

На 14.11.2016г. около 10.30ч. в село Старо село, в къща на ул.“Централна“ е възникнал пожар в стая на първи етаж, която е изгоряла заедно с част от конструкцията на къщата. Извършен оглед, а причините за пожара се разследват от РУ Троян.

На 14.11.2016г. в хода на полицейска проверка служители на РУ Троян са проверили 39 МПС и 50 лица, като за констатирани нарушения са съставени 14 акта и 7 глоби с фиш, заснети и архивирани 4 бр. клипа и е установен 1 неправоспособен водач.

На 16.11.2016г. във връзка с провеждащата се традиционна акция «Зима», на територията на РУ Троян са проверни 42 превозни средства, като за установени нарушения са съставени 4 акта и 3 глоби с фиш.

Реклами
%d блогъра харесват това: