lekuvaПрез този сезон малките деца лесно се разболяват и много често кашлят. Всъщност кашлицата е добър знак – това означава, че тялото работи усилено срещу „нападателите“. Чрез нея от дихателната система се премахва слузта и всякакви други отпадъци.

Майка споделя полезна рецепта .

„Единственото нещо, което трябва да направите, е в малка купичка да разбъркате малко пчелен мед и брашно. Добавете и малко олио или друго растително масло.

Поставете получената смес върху салфетка или кухненска хартия и увийте в тензух. Поставете получения лек върху цетъра на гръдния кош, след което го закрепете с подходяща лепенка“.

Майката уточнява още, че това се прави няколко часа преди детето да си легне. Когато стане време за сън, домашният лек се маха.

С този метод бързо ще получите облекчение. Бабината рецепта доказано действа при кашлица.

„Разбрах за тази рецепта от една баба и честно да ви кажа, не бях много сигурна дали ще помогне. Но в случая реших да пробвам и не сбърках. Детето ми вече се чувства по-добре, а за мен това е най-важното. Безспорно тази рецепта е една от най-полезните за есенно-зимния сезон“, казва още тя.

Реклами