image00Уважаеми съграждани,

В изборите за президент на България  сънародниците ни дадоха категоричната си подкрепа за кандидата на БСП ген. Румен Радев. Троянци бяха част от този процес, като и в двата тура подкрепиха кандидатурата на ген. Радев и отредиха на опонента му – г-жа Цецка Цачева трето място на първия тур и второ – на втория.

Благодарим на всички жители на общината, които честно и отговорно изразиха своята позиция. Вярваме, че това е достойният избор за България.

Този категоричен избор на българите показва, че гражданите в нашата страна не желаят повече модела „ГЕРБ“, който ще остане в историята ни с едноличния режим на управление и задушаване на демокрацията. България не се поддаде на шантажите и страха. България показа, че иска промяна.

Надяваме се, че изборният резултат ще бъде повод за сериозен анализ на поведението на Общинската организация на ГЕРБ и на техните партньори в Общинския съвет в Троян – „Избор за Троян“, ДПС, ДОСТ и ВМРО, които системно рушат демократичните традиции и нормалния диалог, всяват страх, демонстрират арогантно пренебрежение към демократичния избор на гражданите на общината.  Промяната е неизбежна.

Честита победа!

Общински съвет на БСП – Троян

Advertisements