На 2(втори) декември в ресторант „Шато Монтан“ – Троян, хората с увреждания честваха своя празник.  На тържеството присъстваха председател на Общинския Съвет Николай Тодоров, от Общината – Валентина Даскалова и Марияна Николова, от дирекция „Социално подпомагане“ и г-жа Силвия Дацин от ТСО на слепите.

В началото на празненството всички присъстващи отдадоха своята почит към Фатма Али,  починала наскоро,  с едноминутно мълчание
Председателят на дружеството Йонета Радоевска приветства дошлите да отбележат празника.  Тя  изрази  специлно  голямата си  благодарност към Община Троян и  спонсорите отправи.Пожела им все така да помагат за хората с увреждания. И им пожела Весели празници

Галерия от снимки и видео  може да видите на нашата Фейсбук страница

Председателят на Общинския Съвет Николай Тодоров честити празника на членовете на дружеството и им пожела много здраве,  по- често да имат хубави поводи да бъдат заедно. Той заяви на хората с увреждания, че винаги могат да разчитат на подкрепа от страна на общинската администрация.
Валентина Даскалова  прочете и връчи поздравителен адрес от кмета на Община Троян. Силвия Дацин поздрави от името на ТСО на слепите в Троян.
66Тържеството продължи до късния следобед с много музика и песни. Леля Янка, популярна  като певица поздрави всички присъстващи с част от песни.А г-жа Радоевска поздрави всеки  присъстващ с  наздравица.

ВЯРВАЙ В ДОБРОТО%d0%b2%d1%8f%d1%80%d0%b2%d0%b0%d0%b9

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s