polhr

Пътнотранпортни произшествия

На 16.01.2017г. около 16.15ч. на пътя Ловеч-Троян, л.а.“Пежо 307″ управлявано от Д.Т.-28 годишна жена от гр.Троян, при движение с несъобразена скорост навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в движещия се посока гр.Ловеч л.а.“Пежо Партнер“, управляван от 27 годишен мъж от с.Буковлък. В резултат на инцидента са нанесени материални щети по двете превозни средства, а с охлузни рани е 20 годишен пътник от «Пежо 307».

Полицейски операции

Луковит – В периода от 09 до 16 януари служители на РУ Луковит са провели полицейска операция, в хода на която са проверени 103 лица и 95 МПС, проверени са 17 обекта с частна охрана, 6 места за подслон и 3 пункта за изкупуване на черни и цветни метали. За констатирани нарушения са съставени 13 акта, 22 глоби с фиш, образувани са 2 досъдебни производство и е задържано 1 лице.
Троян –  На 16.01.2017г. полицаи от РУ Троян са проверили 47 МПС и 61 лица, като за установени нарушения са съставени 16 акта и 15 глоби с фиш.
Угърчин –  За времето от 09 до16 януари на територията на община Угърчин полицейски служители са проверили 10 питейни заведения, 4 места за подслон /1 хотел и 3 къщи за гости/, 65 МПС и 85 лица. Съставен е 1 акт по ЗДВП и 1 глоба с фиш.
Полицейски дознания

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство срещу М.М.-54 годишен, криминално проявен жител на гр.Луковит, който на 16 януари около 14.20 часа в сградата на Дирекция „Социално подпомагане“  е нанесъл удар с ръка по лицето на изпълняващ служебните си задъллжения  социален работник

 

Пресцентър ОД МВР-Ловеч

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s